Chorvatsko Zemětřesení - Zvdymix8oggj9m / Zda si vyžádalo i oběti na životech, není.

Chorvatsko Zemětřesení - Zvdymix8oggj9m / Zda si vyžádalo i oběti na životech, není.. Novinky.cz zahraniční evropa při zemětřesení v chorvatsku zemřelo nejméně šest lidí. Došlo také k poškození řady budov a poničení aut. V praze dokonce vyjížděli hasiči kvůli hlášenému otřesu budovy bytovky v řepích. Poměrně silné zemětřesení zasáhlo přitom část chorvatska již v pondělí. Otřesy zemětřesení v chorvatsku pocítili i obyvatelé česka.

Poměrně silné zemětřesení zasáhlo přitom část chorvatska již v pondělí. Chorvtakso zasáhly necelých dvacet minut po poledni otřesy o síle 6,3 stupně. K nejvíce zasaženým městům patří sisak a petrinja. Články v kategorii „zemětřesení v chorvatsku. Otřesy byly cítit i na slovensku, ve slovinsku, v bosně, itálii, a dokonce i v česku.

Sever Chorvatska Zasahlo Zemetreseni O Sile 5 3 Stupne V Zahrebu Zpusobilo Rozsahle Skody Irozhlas Spolehlive Zpravy
Sever Chorvatska Zasahlo Zemetreseni O Sile 5 3 Stupne V Zahrebu Zpusobilo Rozsahle Skody Irozhlas Spolehlive Zpravy from www.irozhlas.cz
Způsobilo materiální škody, jejichž rozsah ještě není znám. Zemětřesení v chorvatsku má podle místních médií už nejméně sedm obětí na životech. Přijeďte si užít klidu a pohody. V nejvíce postižené oblasti měst sisak. Další zemětřesení během několika dní, tentokrát o síle 6,3 stupně, zasáhlo střední chorvatsko. Zemetrasenie s magnitúdou 5,2 zaznamenali v pondelok skoro ráno v strednej časti chorvátska vrátane tamojšieho hlavného mesta záhreb. Zda si vyžádalo i oběti na životech, není. Obě zasáhly oblast v okolí města petrinja.

Poslední otřesy se objevily dnes před půl sedmou ráno.

Třetí den za sebou zasáhlo střední chorvatsko zemětřesení. Podle chorvatských médií si v nejvíce zasažené oblasti vyžádalo nejméně sedm obětí na životech a mnoho. Otřesy zemětřesení v chorvatsku pocítili i obyvatelé česka. Způsobilo materiální škody, jejichž rozsah ještě není znám. Obě zasáhly oblast v okolí města petrinja. Oznámila to chorvatská média s odvoláním na informaci evropského seizmologického centra emsc. Evropské seizmologické centrum emsc a americká agentura usgs uvádí dokonce 6,4 stupně. Chorvatsko zasáhlo zemětřesení o síle 6,3 stupně. Chorvatsko v úterý zasáhlo silné zemětřesení, naměřili tam přes šest stupňů richterovy škály. Znát bylo i v česku. Ve středu ráno zasáhla chorvatsko dvě další zemětřesení. Lidé procházejí ulicí kolem úlomků z domu po zemětřesení v chorvatském záhřebu 29. Lidé tam pocítili dnešní zemětřesení z chorvatska, uvedla agentura tasr s odvoláním otřesy půdy na slovensku byly podle vědce csicsaye důsledkem dnešního silného zemětřesení v chorvatsku.

Počasí na noc a středu 30. Chorvatsko zasáhlo v úterý další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně richterovy škály. Zemětřesení v chorvatsku má podle místních médií už nejméně sedm obětí na životech. Evropské seizmologické centrum emsc a americká agentura usgs uvádí dokonce 6,4 stupně. Oznámila to chorvatská média s odvoláním na informaci evropského seizmologického centra emsc.

Zeme Si Pohravala S Mestem Deset Vterin Zemetreseni V Chorvatsku Ma Za Nasledek Zranene I Znicene Domy Ct24 Ceska Televize
Zeme Si Pohravala S Mestem Deset Vterin Zemetreseni V Chorvatsku Ma Za Nasledek Zranene I Znicene Domy Ct24 Ceska Televize from ct24.ceskatelevize.cz
Podle chorvatských médií si v nejvíce zasažené oblasti vyžádalo nejméně sedm obětí na životech a mnoho. Ve středu ráno zasáhla chorvatsko dvě další zemětřesení. Poměrně silné zemětřesení zasáhlo přitom část chorvatska již v pondělí. Otřesy byly cítit i na slovensku, ve slovinsku, v bosně, itálii, a dokonce i v česku. Letos v březnu zasáhlo ničivé zemětřesení chorvatskou metropoli záhřeb. Chvění v důsledku silného zemětřesení v chorvatsku v úterý pocítili i lidé na území česka, včetně prahy. Zemetrasenie s magnitúdou 5,2 zaznamenali v pondelok skoro ráno v strednej časti chorvátska vrátane tamojšieho hlavného mesta záhreb. Počasí na noc a středu 30.

Poslední otřesy se objevily dnes před půl sedmou ráno.

V záhřebu byla poškozena řada budov. Ve středu ráno zasáhla chorvatsko dvě další zemětřesení. Způsobilo materiální škody, jejichž rozsah ještě není znám. Přijeďte si užít klidu a pohody. Letos v březnu zasáhlo ničivé zemětřesení chorvatskou metropoli záhřeb. Evropské seizmologické centrum emsc a americká agentura usgs uvádí dokonce 6,4 stupně. Chorvatsko zasáhlo v úterý po poledni zemětřesení o síle 6,3 stupně. Novinky.cz zahraniční evropa při zemětřesení v chorvatsku zemřelo nejméně šest lidí. Oznámila to chorvatská média s odvoláním na informaci evropského seizmologického centra emsc. Chorvatsko v úterý zasáhlo silné zemětřesení, naměřili tam přes šest stupňů richterovy škály. Chorvatsko dnes zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. Prosince, chorvatsko postihlozemětřesení o síle 6,3 stupně, při kterém přišlo o život sedm lidí a minimálně dvacet jich bylo zraněno. Zemětřesení v chorvatsku má podle místních médií už nejméně sedm obětí na životech.

Další zemětřesení během několika dní, tentokrát o síle 6,3 stupně, zasáhlo střední chorvatsko. Chorvtakso zasáhly necelých dvacet minut po poledni otřesy o síle 6,3 stupně. Lidé tam pocítili dnešní zemětřesení z chorvatska, uvedla agentura tasr s odvoláním otřesy půdy na slovensku byly podle vědce csicsaye důsledkem dnešního silného zemětřesení v chorvatsku. Novinky.cz zahraniční evropa při zemětřesení v chorvatsku zemřelo nejméně šest lidí. Podle chorvatských médií si v nejvíce zasažené oblasti vyžádalo nejméně sedm obětí na životech a mnoho zraněných.

Uqysd2jx7u8sfm
Uqysd2jx7u8sfm from img.cncenter.cz
Obě zasáhly oblast v okolí města petrinja. K nejvíce zasaženým městům patří sisak a petrinja. Otřesy byly cítit i na slovensku, ve slovinsku, v bosně, itálii, a dokonce i v česku. Znát bylo také v česku. Způsobilo materiální škody, jejichž rozsah ještě není znám. Lidé tam pocítili dnešní zemětřesení z chorvatska, uvedla agentura tasr s odvoláním otřesy půdy na slovensku byly podle vědce csicsaye důsledkem dnešního silného zemětřesení v chorvatsku. Poměrně silné zemětřesení zasáhlo přitom část chorvatska již v pondělí. Znát bylo i v česku.

Chorvatsko zasáhlo zemětřesení o síle 6,3 stupně.

K nejvíce zasaženým městům patří sisak a petrinja. Prosince, chorvatsko postihlozemětřesení o síle 6,3 stupně, při kterém přišlo o život sedm lidí a minimálně dvacet jich bylo zraněno. Podle chorvatských médií si v nejvíce zasažené oblasti vyžádalo nejméně sedm obětí na životech a mnoho. Zobrazují se 3 stránky z celkového počtu 3 stránek v této kategorii. Zda si vyžádalo i oběti na životech, není. Chorvatsko dnes zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. Znát bylo také v česku. Epicentrum bylo znovu 47 kilometrů jihovýchodně od záhřebu u měst petrinja a sisak. Způsobilo materiální škody, jejichž rozsah ještě není znám. V chorvatsku pokračují záchranné práce po úterním zemětřesení, které si vyžádalo sedm obětí a způsobilo velké materiální škody. Chorvatsko dnes zasáhlo další zemětřesení, tentokrát o síle 6,3 stupně. Přijeďte si užít klidu a pohody. Podle chorvatských médií si v nejvíce zasažené oblasti vyžádalo nejméně sedm obětí na životech a mnoho zraněných.

Post a Comment

0 Comments